Groothandel tuinmaterialen

Al meer dan 30 jaar is Vandix de referentie voor natuursteentegels (waaronder Belgische blauwsteen), keramische buitentegels en siergrind. Daarnaast zijn we ook leverancier van binnentegels en buitentegels, schanskorven en bestratingsmaterialen. Ten slotte beschikken we over een uitgebreid gamma aan afboordingen, zoals zwembadboorden, boordstenen en plinten uit natuursteen.

Uitgebreid en eigentijds gamma in natuursteen

Als groothandel in natuursteen leveren wij wereldwijd, en beschikken we over een globaal netwerk van partners. Door dit netwerk kunnen we een breed gamma bieden aan natuursteenproducten uit alle windstreken.

Naast de import, export en verdeling, ligt onze focus op het ontwerp en de ontwikkeling van eigen concepten en trends in natuursteen. Alles gebeurt in eigen beheer, waardoor we kostenefficiënt werken, wat budgettair ook in het voordeel is van de klant. We streven altijd naar het meest vernieuwende assortiment in natuursteen, keramische tegels en wanden.

Outdoor showroom van 1500 m²

Bij Vandix kun je 7 dagen op 7 een bezoek brengen aan ons toonpark van anderhalve vierkante kilometer. Je vindt er meer dan 150 diverse types natuursteen en keramische tegels. Van elk type ligt er minstens 4 m², zodat je een nauwkeurig beeld hebt van de steen, en hoe die aanvoelt.

Als plaatser van vloeren, tuinarchitect of tuinaannemer kun je via deze weg je klant laten kennismaken met alle mogelijkheden naar materiaalkeuze toe. Geef ons in dat geval een seintje vooraf, dan geven wij jouw klant een heldere uitleg over de gewenste types, en sturen we nadien de offerte rechtstreeks naar jou door.

Kwaliteit door sociaal en ecologisch engagement

Vandix is actief lid van BNSA, de Benelux Natural Stone Association, en draagt ook het gelijknamig label. Dit label staat garant voor de hoogste kwaliteit in natuursteen.

Daarnaast wijst het er ook op dat het om “Eerlijke Natuursteen” gaat. 

Op vrijdag 10 mei 2019 ondertekende  FEBENAT - het Trustone convenant in aanwezigheid van Minister-president van de Vlaamse Regering Geert Bourgeois.

VANDIX was een van de eersten die het convenant mee ondertekende en heeft zich als dusdanig ook geëngageerd om de doelstellingen van het convenant mee te verwezenlijken

Trustone is een Vlaams-Nederlands initiatief waarbij overheden, vakbonden, ngo's en de natuursteensector afspraken maken voor een meer verantwoorde productie en inkoop van natuursteen uit risicolanden zoals India en China. 

Sinds kort hanteren wij ook een Code of Conduct waarmee we onszelf opleggen en onze leveranciers aanmanen om belangrijke ethische, milieutechnische en sociale normen en waarden te respecteren en deze alzo trachten te optimaliseren.  Wij zijn er ons van bewust dat het een proces is dat langzamerhand moet vorderen, maar "vele kleintjes maken een groot". Meer info: www.trustone.nl  Lees hier onze code of conduct !

Ons streven naar superieure kwaliteit weerspiegelt zich ook in de service naar de particuliere en professionele klant toe. Door onze logistiek optimale ligging in het industrieterrein Plassendale 3, een eigen wagenpark, en een permanente voorraad van 250.000 m² aan natuursteentegels , leveren we snel én op tijd! Indien je dit wenst, leveren we rechtstreeks op de werf. Heldere communicatie en een correcte service behoren tot onze kernwaarden.

Webshop powered by Marcando